preloader
Aanmelden als nieuwe patient bij Mondzorg Fitdent Zoetermeer. Klik Hier.

Informatie

01. Icon Behandeling (Witte vlekjes)
Kan ik witte vlekjes weg laten halen? In veel gevallen zijn witte vlekken op je gebit niet schadelijk. Als je je tanden goed blijft poetsen en je gebit regelmatig laat controleren door de tandarts zijn witte vlekken in de meeste gevallen niet schadelijk. Wel kun je om esthetische redenen besluiten om de witte vlekken weg te laten halen. Icon behandeling Icon is een pijnloze en snelle behandeling om witte vlekken van de tanden te verwijderen. Deze methode is zeer geschikt voor iedereen die last heeft van witte vlekken na het verwijderen van een beugel. De Icon behandeling werkt door middel van infiltratie. De tanden hebben een natuurlijke zuigkracht, wat te vergelijken is met een spons. Zo wordt de tand van binnenuit opgevuld. Het is dus niet nodig om de tand te slijpen of om te boren. Dat is wel zo fijn, want op deze manier is er geen sprake van onnodig verlies van gezond, hard weefsel. De voordelen van de Icon behandeling zijn: * Effectieve verwijdering van witte vlekken op de tanden * Cariës worden in een vroeg stadium gestopt * Behoud van gezonde tandstructuur en weefsel * Pijnloze en snelle methode * Geen sprake van boren of verdoving
02. Bereikbaarheid & Parkeergelegenheid
De mondzorgpraktijk is gelegen, op loopafstand van stadhuis en dorp station. Bent u met de auto? Dan kunt u bij ons gratis parkeren tegenover de praktijk twee uur gratis met blauwe schijf. Bij een korte afspraak kunt u ook uw auto eventueel parkeren op het terrein van supermarkt Aldi, waar u het eerste uur gratis kunt parkeren. Misschien handig te combineren met het doen van een klein boodschapje.
03. Bent u angstig voor de tandarts?
Bij angstige patiënten nemen wij rustig de tijd om samen met u te bekijken wat de vragen, klachten en wensen zijn. Misschien heeft u kiespijn of wilt u weer uw gebit en de conditie van uw tandvlees laten controleren? Wij houden altijd rekening met uw angst en overleggen alle stappen die we samen kunnen nemen op weg naar een gezonde en pijnvrije mond. Ons team heeft ruime ervaring met uiteenlopende klachten en problemen. Iedere behandelaar uit het mondzorgteam heeft bovendien ervaring met het behandelen van angstige patiënten. Wij zullen dan ook onze uiterste best doen om u op uw gemak te stellen en u in alle rust te behandelen. Bovenal is het voor u misschien fijn om te weten dat wij uw angst erkennen en respecteren en nooit zullen bagatelliseren! Komt u anders eerst even vrijblijvend kennis met ons maken?
04. Elektrisch poetsen
Poetsen met een elektrische tandenborstel haalt veel meer tandplak weg dan poetsen met een gewone handtandenborstel. Dit blijkt uit onderzoek en dit zien wij ook terug in de praktijk.
05. Betaling en tarieven
U heeft een tandartsverzekering; betaling geschiedt via zorgverzekering en (eventuele) restnota. Kinderen tot 18 jaar; betaling geschiedt via zorgverzekering De reguliere tandheelkundige zorg van kinderen tot de leeftijd van 18 jaar wordt voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering. De betaling hiervan geschiedt automatisch via de verzekering. U hoeft hier verder niets voor te doen. De meeste recente tarieven vindt u op deze pagina; Tarieven 2024
06. Afspraak annuleren
Het annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Bent u verhinderd en kunt u niet komen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Voor afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden kosten in rekening gebracht.
×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Chat met de tandarts