preloader
Aanmelden als nieuwe patient bij Mondzorg Fitdent Zoetermeer. Klik Hier.

Over Ons

Tina Chaboksawar

Tandarts & Psycholoog

Even voorstellen

Tina Chaboksawar is een gepassioneerde tandarts.

Het beste resultaat, daar gaat Tina altijd voor. Patiënten waarderen haar grote betrokkenheid en dat ze altijd goed naar hun wensen luistert. Voor Tina staan persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit en het geven van goed advies centraal. Tina werkt rustig en legt alles goed uit aan haar patiënten en dit wordt zeer op prijs gesteld.

BIG registratie: 9925339402

Matea

Tandarts

Even voorstellen

Matea Cerovac

Tandarts
BIG registratie: 99925910702
Awaz Etim

Mondhygiëniste

Even voorstellen

Awaz Etim heeft alweer 13 jaar ervaring in de tandheelkunde. Na mijn afstuderen als mondhygiëniste ben ik direct gaan werken in de praktijk.

Ik ben werkzaam geweest in verschillende praktijken, o.a. algemene tandartspraktijk , Parodontologische Kliniek , angsttandarts praktijk. Het belangrijkste vind ik dat mensen zich prettig voelen in de praktijk, zichzelf kunnen zijn en natuurlijk de professionaliteit en kwaliteit krijgen die zij verdienen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van ernstige tandvleesproblemen (parodontitis). Bij mij kunt u onder andere terecht voor een gebitsreiniging, voorlichting en instructie om uw gebit indien nodig beter te verzorgen, het bestrijden van een slechte adem en het behandelen van ernstige tandvleesproblemen parodontitis. Het bezoek aan de mondhygiënist heeft als doel om het gebit zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk te houden Het bezoek aan een mondhygiënist blijft altijd zinvol, want voorkomen is beter dan genezen

Hawkar

Praktijkmanager & Preventieassistent

Even voorstellen

Hawkar heeft ruim 5 jaar ervaring in de tandheelkunde, U kunt bij hem terecht met al uw vragen over tandheelkundige zorg, kosten en verzekeringen, behandelingen of het maken van afspraken.

Ook als u alleen vrijblijvend informatie wilt, kunt u gerust contact met hem opnemen.

Hawkar behandelt tevens zelf patiënten wanneer hij in de rol van preventie assistente stapt. Hij behandelt zowel kinderen als volwassenen. Hawkar heeft voorheen preventie assistent opleiding en Ortho assistent opleiding afgerond heeft hierdoor goede ervaring opgedaan in het uitvoeren van gebitsreinigingen en het geven van voorlichting en instructie. Bij de meeste kinderen is het nodig goed te worden begeleid en Hawkar doet dit uitstekend. Ook volwassen patiënten waar geen ernstige problematiek aan ten grondslag ligt, kunnen door Hawkar behandeld worden.

Sara

Mondhygiënist in opleiding

Even voorstellen

Sara

Mondhygiënist in opleiding