preloader
Aanmelden als nieuwe patient bij Mondzorg Fitdent Zoetermeer. Klik Hier.

Over Ons

Han Hengefeld

Geregistreerde Tandarts

Even voorstellen

Han Hengefeld is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in 2009.

Geregistreerde tandarts
BIG registratie: 99911137202
Gedurende de laatste 2 jaar van zijn studie heeft hij als keuzevak gekozen voor de restauratieve tandheelkunde. Dit vakgebied omvat restauratie middels kroon- en brugwerk maar ook esthetische behandelingen met (composiet) facings. Han beleeft veel plezier aan het resultaat van esthetische behandelingen die iemands aanblik in korte tijd kunnen veranderen en op die manier iemands zelfvertrouwen enorm kunnen vergroten. Hij heeft ook de sterke overtuiging dat heldere communicatie aan de basis staat en zelfs een absolute voorwaarde is voor elke succesvolle behandeling. Tijdens de behandeling streeft Han er dan ook naar om de beste tandheelkundige zorg te verlenen op een patiëntgerichte en voorspelbare manier: als tandarts behandel je niet enkel een gebit maar een mens in relatie tot zijn/haar gebit. In zijn vrije tijd speelt Han graag piano, schildert en doet aan sport.
Awaz Etim

Geregistreerde mondhygiëniste

Even voorstellen

Awaz Etim heeft alweer 16 jaar ervaring in de tandheelkunde. Na mijn afstuderen als mondhygiëniste ben ik direct gaan werken in de praktijk.

Geregistreerde mondhygiëniste
BIG registratie: 79928772879
Ik ben werkzaam geweest in verschillende praktijken, o.a. algemene tandartspraktijk , Parodontologische Kliniek , angsttandarts praktijk. Het belangrijkste vind ik dat mensen zich prettig voelen in de praktijk, zichzelf kunnen zijn en natuurlijk de professionaliteit en kwaliteit krijgen die zij verdienen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van ernstige tandvleesproblemen (parodontitis). Bij mij kunt u onder andere terecht voor een gebitsreiniging, voorlichting en instructie om uw gebit indien nodig beter te verzorgen, het bestrijden van een slechte adem en het behandelen van ernstige tandvleesproblemen parodontitis. Het bezoek aan de mondhygiënist heeft als doel om het gebit zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk te houden Het bezoek aan een mondhygiënist blijft altijd zinvol, want voorkomen is beter dan genezen

Hawkar

Praktijkmanager & Preventieassistent

Even voorstellen

Hawkar heeft ruim 10 jaar ervaring in de tandheelkunde, U kunt bij hem terecht met al uw vragen over tandheelkundige zorg, kosten en verzekeringen, behandelingen of het maken van afspraken.

Samira

Tandarts assistent

Even voorstellen

Samira

Tandarts assistent
×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Chat met de tandarts