preloader
Aanmelden als nieuwe patient bij Mondzorg Fitdent Zoetermeer. Klik Hier.

Kroon Op Implantaat

Kroonimplantaten Uitleg: Een Prachtige Oplossing in de Tandheelkundige Zorg

Bij Mondzorg Fitdent in Zoetermeer zijn we gespecialiseerd in het bieden van uitzonderlijke tandheelkundige zorg, specifiek afgestemd op patiënten met tandartsangst. Onze expertise in kroonimplantaten staat centraal in onze zorgverlening. Deze innovatieve techniek biedt een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor ontbrekende tanden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde materialen en methoden.

De Voordelen van Kroonimplantaten

Kroonimplantaten bieden diverse voordelen vergeleken met traditionele gebitsrestauraties:

 1. Duurzaamheid en Sterkte: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium, garanderen onze implantaten een lange levensduur en uitzonderlijke sterkte.
 2. Natuurlijke Uitstraling: Elke kroon wordt op maat gemaakt om de kleur en vorm van uw natuurlijke tanden na te bootsen, waardoor een natuurlijke en aantrekkelijke glimlach wordt gewaarborgd.
 3. Bescherming van Kaakbot: Implantaten helpen bij het behoud van het kaakbot en voorkomen botverlies, wat vaak voorkomt bij het missen van tanden.
 4. Verbeterde Mondgezondheid: Doordat ze het omliggende tandweefsel niet belasten, dragen kroonimplantaten bij aan een betere algehele mondgezondheid.

Onze Benadering van Angstige Patiënten

Wij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige patiënten een bron van angst kan zijn. Daarom hebben we een unieke benadering ontwikkeld:

 • Persoonlijke Consultatie: Elke behandeling begint met een uitgebreide consultatie, waarbij we uw zorgen en behoeften bespreken.
 • Ontspannen Omgeving: Onze kliniek is ontworpen om een kalme en rustgevende sfeer te creëren.
 • Geduld en Begrip: Ons team neemt de tijd om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.
 • Duidelijke Communicatie: Wij zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over elke stap van de procedure.

Het Proces van Kroonimplantatie

Het plaatsen van een kroonimplantaat is een nauwkeurig proces dat uit meerdere stappen bestaat:

 1. Initiële Beoordeling: Een grondige beoordeling van uw mondgezondheid en kaakstructuur.
 2. Implantaat Plaatsing: Een kleine chirurgische procedure waarbij het implantaat in de kaak wordt geplaatst.
 3. Genezing en Osseointegratie: Een periode waarin het implantaat integreert met het kaakbot.
 4. Plaatsing van de Kroon: Een op maat gemaakte kroon wordt op het implantaat bevestigd. Waarom Kiezen voor Mondzorg Fitdent?

Waarom Kiezen voor Mondzorg Fitdent?

Bij Mondzorg Fitdent combineren we geavanceerde technologie met een empathische benadering om een unieke tandheelkundige ervaring te bieden. Ons toegewijde team zet zich in voor uitmuntende zorg en persoonlijke aandacht, waardoor elke patiënt zich op zijn gemak en begrepen voelt. Kies voor innovatie, zorgzaamheid en kwaliteit – kies voor Mondzorg Fitdent.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw mooiste glimlach terug te krijgen.

Smiling Dentist Explaining Tooth Implantation
×

Hoe kunnen wij u helpen?

× Chat met de tandarts